Z1Z1-K kabel

Bekijk op deze pagina ons assortiment Z1Z1-K kabels. Deze kabels zijn uiterst geschikt als installatiekabel of voedingskabel en verkrijgbaar in verschillende subgroepen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste variant? Neem gerust contact met ons op.

Z1Z1-K-JB kabel (23)

Z1Z1-K-OB kabel (8)

Z1Z1-K-OZ kabel (12)

Wat is een Z1Z1- K kabel en waar wordt deze voor gebruikt?

Een Z1Z1-K kabel is een kabel waarvan zowel de buitenmantel als de binnenaders van polyolefine gemaakt zijn. Deze kabel wordt veelvuldig gebruikt als installatiekabel en voedingskabel, maar komt ook voor in de verlichtingsindustrie. Vanwege de soepelheid en dunne omvang is de Z1Z1-K kabel makkelijk te verwerken en aan te sluiten.
Andere kenmerken van de Z1Z1-K kabel is dat de aderisolatie bestand is tot 80 graden Celsius, de kabel een soepele geleider heeft, de kabel 600 tot 1000 volt aan kan en halogeenvrij is.

In welke kleuren is de Z1Z1-K kabel leverbaar?

In ons assortiment vind je de volgende uitvoeringen:

Om extra uitleg te geven bij de bijbehorende kleuren van de letters, hebben we de informatie gebundeld in een schema:

Letters

Betekenis

OB

Deze kabel bestaat uit aders met bonte kleuren, maar heeft geen groen/geel gekleurde aders.

JB

Dit is een kabel met bont gekleurde aders. Ook heeft deze kabel een groen/gele ader, dit is de aardedraad.

OZ

Deze kabel bevat zwarte aders met witte nummers. Deze nummers geven aan hoeveel aders de kabel heeft.

Welke CPR-keur heeft de Z1Z1-K kabel?

Bij kabelpro vind je Z1Z1-K kabels met een Cca en B2ca CPR-keur. De volledige CPR-keur is B2ca-s1d1a1 en Cca-s1d1a1. B2ca is 1 van de veiligste kabel die er is. Doordat de kabel bestand is tegen temperaturen tot 90 graden Celsius en halogeenvrij is, kan deze kabel vrijwel overal toegepast worden.

Ik ben opzoek naar een specifieke Z1Z1-K kabel die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.