Vlakstekerhulzen

Een vlakstekerhuls is een veelvoorkomende soort kabelschoen. Je gebruikt deze in combinatie met een vlaksteker om een makkelijke, stevige verbinding te maken tussen kabels, draden of snoeren. Op deze pagina vind je al onze reguliere vlakstekerhulzen, zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd. Als je op zoek bent naar een andere soort vlakstekerhuls, bijvoorbeeld positive lock of haaks, moet je op deze pagina zijn.

Vlakstekerhulzen geïsoleerd (99)

Vlakstekerhulzen ongeïsoleerd (64)

Wat is een vlakstekerhuls?

Een vlakstekerhuls is het andere deel van een vlaksteker. Je verbindt kabels, draden of snoeren aan de vlaksteker en de vlakstekerhuls en stopt de vlaksteker vervolgens in de huls. Hierdoor krijg je een makkelijke, maar stevige verbinding. Wij verkopen vlakstekerhulzen in verschillende maten en verschillende bestelgroottes.

Vlakstekerhuls geïsoleerd en vlakstekerhuls ongeïsoleerd

Vlakstekerhulzen zijn beschikbaar in twee versies: geïsoleerd en ongeïsoleerd. Geïsoleerde vlakstekerhulzen worden gemaakt van PVC of nylon. Ongeïsoleerde vlakstekerhulzen worden gemaakt van messing, zowel vertind als niet vertind. Daarnaast zijn ongeïsoleerde vlakstekerhulzen op bestelling ook beschikbaar in andere soorten materialen. Hiervoor neem je contact op met de klantenservice, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ik ben opzoek naar een specifieke vlakstekerhuls die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.