Isolatie

Isolatiemateriaal wordt gebruikt om materialen te isoleren. Hierdoor maak je het bijvoorbeeld aanraakveilig of werk je het mooi af. Bij Kabelpro verkopen we als elektrotechnische groothandel een hoop verschillende soorten isolatiemateriaal: hoesjes, kousen of tape. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende categorieën isolatiemateriaal wat wij verkopen.

Tape (42)

Isolatiekous (214)

Isolatiehoesjes (54)

Krimpkous (386)

Wat is isolatiemateriaal en waar gebruik je het voor?

Isolatiemateriaal heeft verschillende toepassingen en wordt gebruikt om materialen te isoleren. Hierdoor zorg je ervoor dat de materialen die je gebruikt aanraakveilig zijn. Daarnaast is dit een manier om dingen mooi af te werken.

Wat voor soorten isolatiemateriaal verkopen jullie bij kabelpro?

Bij kabelpro verkopen we isolatiehoesjes, isolatietape en isolatiekousen. Isolatiekousen zijn een soort slangen die je over een kabel of kabelbundel kunt schuiven. Een isolatiehoesje klik je over een kabelschoen heen. Voor meer informatie over de specifieke soorten isolatiemateriaal die we bij kabelpro verkopen, kijk je bij de categorieën.

Ik ben opzoek naar specifiek isolatiemateriaal die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.