Koperdraad

Een koperdraad is een draad zonder isolatie. Bij Kabelpro verkopen we zowel blank koperdraad als vertind koperdraad. Deze verkopen we onder andere op kleine haspeltjes. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Koperdraad blank (2)

Koperdraad vertind (3)

Wat is een koperdraad?

Een koperdraad is een draad zonder isolatie, waardoor alleen het koper overblijft. We verkopen blank koper draad en vertind koper draad. Blank koper is rood koper, terwijl vertind koper gemaakt is van rood koper met een klein laagje tin. Het laagje tin beschermt het koper tegen aanslag en corrosie. Vertind koper is dus geschikt voor plekken waar invloeden van buitenaf zijn.

Ik ben opzoek naar specifiek koperdraad kabel die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.