Waar spreken we af?

Verzenden en afhalen

Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je je bestelling op tijd in huis hebt. Als je op een werkdag besteld, kan je bestelling nog dezelfde dag verstuurd worden en heb je het meestal morgen al binnen. Komt een andere dag beter uit? Dat kan natuurlijk ook. Bij Kabelpro kan je je bestelling laten bezorgen wanneer het jou uitkomt. Tijdens het bestellen kies je eenvoudig de bezorgdag die je wilt.

Wij verzenden je bestelling via DHL. Je ontvangt een mail met een Track & Trace code. Daarmee kan je precies bijhouden wanneer je bestelling wordt bezorgt.

Verzendkosten

Is je bestelling boven de € 100? Dan verzenden wij je bestelling helemaal gratis! Is je bestelling minder dan € 100? Dan berekenen we de hoogte van de verzendkosten in je winkelmandje.

Afhalen

Op maandag t/m donderdag kan je tussen 8:30 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 8:30 en 14:00 uur je bestelling gratis afhalen in ons magazijn. Onze professionals hebben drie uur de tijd nodig om je bestelling helemaal klaar te maken. Als je om 12:00 uur bestelt, staat je bestelling dus vanaf 15:00 uur klaar. Let op: bestel je buiten onze openingstijden? Ook dan kost het drie uur om je bestelling klaar te maken, vanaf het moment dat we open gaan. Dus bestel je om 7:00 uur? Dan staat je bestelling niet om 10:00 uur, maar om 11:30 uur voor je klaar.

Het is niet mogelijk om je bestelling op te halen, zonder vooraf online te bestellen. Heb je met spoed een product nodig? Bel dan onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.