Doorverbinders

Doorverbinders zijn kabelschoenen waarmee je aders kunt verlengen. Via de doorverbinder verbind je twee aders aan elkaar. Bij Kabelpro verkopen we een hoop verschillende soorten doorverbinders. Geïsoleerd of ongeïsoleerd, met krimp of soldeer. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment.

Doorverbinders krimp (8)

Doorverbinders geïsoleerd (22)

Doorverbinders ongeïsoleerd (13)

Wat zijn doorverbinders?

Je gebruikt doorverbinders om aders te verlengen. Je steekt aan beide kanten een ader in de doorverbinder, die je vervolgens dichtknijpt. Op deze manier maken de aders verbinding. Er zijn een hele hoop verschillende soorten doorverbinders. Bijvoorbeeld met soldeer of met een krimpkous. Dit zorgt weer voor een extra stevige verbinding.

Je kunt een doorverbinder alleen gebruiken bij aders, en dus niet bij kabels. Als je een doorverbinder wilt gebruiken bij een meeraderige kabel, heb je evenveel doorverbinders nodig als dat je aders hebt.

Welke kleuren doorverbinders zijn er?

De kleur van de doorverbinder heeft te maken met de maat van de ader die erin past. Over het algemeen verkopen wij doorverbinders in drie kleuren:

Rood: 0,5 - 1,5 mm2
Blauw: 1,5 - 2,5 mm2
Geel: 4 - 6 mm2

Daarnaast zijn er ook sommige doorverbinders die geschikt zijn voor aders kleiner dan 0.5 mm2.

Wat voor soorten doorverbinders verkopen jullie bij Kabelpro?

Bij Kabelpro verkopen we veel verschillende soorten doorverbinders. Bijvoorbeeld met krimp of soldeer en natuurlijk geïsoleerd en ongeïsoleerd.

Ik ben opzoek naar een specifieke doorverbinder die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.