Vlakstekerhuls positive lock geïsoleerd

Vlakstekerhuls potivie lock geïsoleerd is een versie van een vlakstekerhuls. Een vlakstekerhuls is een kabelschoen die je, in combinatie met een vlaksteker, gebruikt voor een makkelijke en veilige verbinding tussen kabels, draden of snoeren. De positive lock versie heeft een speciaal vergrendelsysteem, waardoor de vlaksteker nog beter in de huls blijft zitten. De geïsoleerde positive lock vlakstekerhuls is gemaakt van nylon. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment.

Enig resultaat

Vlakstekerhuls positive lock nylon 6,3X0,8 mm blauw (500 stuks)

Op voorraad

 271.38 excl. BTW  328.37
SKU: 165536-1
Kleur

Blauw

Breedte contact

6,3 mm

Hoogte contact

0,8 mm

Volledige Verpakking

500 stuks

Wat is een geïsoleerde positive lock vlakstekerhuls?

Een positive lock vlakstekerhuls is een vlakstekerhuls met een speciale vergrendeling. Deze vergrendeling zorgt ervoor dat de vlaksteker niet uit de vlakstekerhuls kan schieten bij bijvoorbeeld trillingen. Een geïsoleerde positive lock vlakstekerhuls heeft een nylon isolatielaag.
Onze positive lock vlakstekerhulzen hebben een extra beschermingshoes en een easy entry ingang. Dit houdt in dat de bovenkant van de vlakstekerhuls in een trechtervorm is, waardoor de kabels, draden of snoeren makkelijk naar binnen glijden.

Vlakstekerhuls positive lock ongeïsoleerd

Naast geïsoleerde positive lock vlakstekerhulzen, verkopen wij bij Kabelpro ook ongeïsoleerde positive lock vlakstekerhulzen. Deze kun je hier vinden.

Ik ben opzoek naar een specifieke geïsoleerde positive lock vlakstekerhuls die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.