Overige buiskabelschoenen

Buiskabelschoenen zijn kabelschoenen die worden gemaakt uit een buis. Deze buis wordt in stukjes gesneden en door een pers in vorm gedrukt. Er zijn een hele hoop verschillende soorten buiskabelschoenen: HUP, trompet, maar ook bimetaal of extra dun. Op deze pagina vind je alle overige buiskabelschoenen die je bij Kabelpro kunt kopen.

Wat voor verschillende buiskabelschoenen zijn er?

HUP

Een HUP buiskabelschoen is gemaakt van zwaarder materiaal, waardoor het zwaarder belast kan worden.

Trompet

Een trompet buiskabelschoen heeft een trechtervormige opening, waardoor het makkelijker is om losse litzes naar binnen te schuiven.

Bimetaal

Een bimetaal buiskabelschoen is gemaakt van een combinatie van aluminium en koper. Een koperen kabelschoen kan namelijk niet gemonteerd worden op een aluminium geleider. Door een bimetaal buiskabelschoen te gebruiken, kun je wel een aluminium geleider gebruiken.

Ik ben opzoek naar een specifieke overige buiskabelschoen die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.